Het Onderwijs

Voor het onderwijs heeft Computer-College een aantal Officetrainingen die speciaal gericht zijn op medewerkers in het Basis- en Voortgezetonderwijs en voor het MBO, HBO en WO.

U gaat toch zeker geen € 195,- betalen?
Stuurt u iemand naar cursus Excel, dan betaalt u (gemiddeld) al snel € 195,- per persoon, per dag. En u bent die medeweker ook nog eens een dag kwijt. Kiest u voor onze online cursussen Excel, dan kost u dat maximaal slechts € 37,50 per persoon en het werk kan gewoon doorgaan!

1. Download de brochure Excel Basis-Gemiddeld. Slechts € 32,50 per cursist.

2. Download de brochure Excel Gevorderd. Slechts € 37,50 per cursist.

3. Download het bestelformulier. Vul de aantallen in en stuur het formulier retour.

Let op: Bestelt u de cursus als bundel, dan betaalt u slechts € 62,50. Dat is € 7,50 voordeel.
Bij een 6-Pack is de 6e cursist gratis. U betaalt in dat geval dus maar voor 5 cursisten.

Daarnaast heeft Computer-College een aantal specifieke programma's/tools ontwikkeld voor het Primair Onderwijs. Het gaat hierbij steeds om tools als uitbreiding op de standaardversie van Excel. Het is dus een logische stap om juist iets extra's te doen in Excel waar de gemiddelde gebruiker wel van droomt, maar niet aan toe komt. Deze programma's leveren veel tijdwinst op, maar maken het voor directeuren mogelijk om meer tegemoet te komen aan de wensen van het team.

Het gaat dan om de tools Rooster & Taakbeleid (t.b.v. het maken van lesroosters en het realiseren van Taakbeleid), Kalender Jaarplan (t.b.v. het maken van een kalender voor elke klas, met als uitbreiding de mogelijkheid om alles in de Outlookagenda op te nemen) en PleinRooster (om op een eenvoudige wijze een Pleinwachtrooster te maken).

http://computer-college.nl/images/ToolsOnderwijs.png
http://computer-college.nl/images/TrainingenOnderwijs.png