Online cursus Excel Basis-Gemiddeld

Datum van plaatsing: 25-05-2019 @ 16:30


De zeer voordelige online training voor Excel Basis-Gemiddeld is nu online. Een no nonsens training, met alleen bagage en geen ballast.

U krijgt:
- 8 uur video, verdeeld over blokjes van 8 tot 20 minuten
- digitaal cursusboek
- veel oefeningen
- 3 case studies

Deze training komt overeen met 1,5 dagen classroom training en dus bijzonder geschikt als u niet zo makkelijk een werkdag kunt missen. De training is ontwikkeld voor gebruikers in de zakelijke markt én het onderwijs. Uit beide werelden komen er voorbeelden aan de orde.

Doordat de training uit korte blokjes bestaat, kunt u deze training volgen op het moment dat het u uitkomt en in uw eigen tempo.

De volledige cursusbeschrijving kunt u hier downloaden.

images/BekijkDeQuickTour.png
De training is beschikbaar!
U kunt de training nu bestellen voor slechts € 27,50 per cursuslicentie. Wilt u met meer mensen de training volgen? Bestel dan een Sixpack. De 6e cursist is dan gratis! Prijzen zijn eccl. 21% BTW.

Ga naar onze webshop: om de online training Excel te bestellen.

Online cursus Excel Gevorderd

Datum van plaatsing: 25-05-2019 @ 14:15


Online cursus Excel Gevorederd

Als u echt meer uit Excel wilt halen, dan is deze cursus een must!

Is het dan geen cursus voor nerds? Nee, absoluut niet! De cursus is laagdrempelig en zeer toegankelijk opgezet en is echt professioneel.

Als u in de schoolbankjes gaat zitten, kost deze training u zeker 2 dagen. En dus ook 2 werkdagen!

Deze training volgen op het moment dat het u uitkomt en in uw eigen tempo. Wilt u de gehele cursus volgen? Prima! Wilt u alleen de voor u relevante onderdelen volgen? Prima! Doe het zoals het bij u past.

Voor deze professionele cursus betaalt u maar € 31,50 per persoon. Bestelt u een 6-Pack, dan is de 6e cursist gratis! Prijzen excl. 21% BTW.

De volledige cursusbeschrijving kunt u hier downloaden.

Excel Gevorderd voor het Onderwijs

Datum van plaatsing: 20-10-2017 @ 20:24


Wilt u als leerkracht of docent uw horizon verbreden? Wilt u misschien willen doorgroeien naar een management functie? Dan is deze Excel training heel relevant voor u.

De training is ook aanbevolen voor directieleden, leden van het MT die hun kennis en vaardigheden willen uitbreiden of opfrissen en Bestuurskantoren.

Download hier de brochure voor inhoudelijke informatie.

Hebt u belangstelling voor een In-School-Training, neem snel contact op.
Bel 0182 - 633 123 of mail met mulder@computer-college.nl.

OfficeWise met Excel

Datum van plaatsing: 13-10-2017 @ 16:44


OfficeWise Excel is ons nieuwe concept dat leren en praktijk aan elkaar verbindt. U hebt de garantie dat u altijd op onze deskundigheid kunt terugvallen om projecten succesvol af te ronden.

Rekenfouten in offertes, in voor- en nacalculaties, in meer- en minderwerk en in facturen hebben bedrijven al heel veel geld (én klanten) gekost! Als u Excel goed beheerst, rekent u daar voorgoed mee af!

Naast rekenen is Excel sterk in het analyseren van gegevens. Daardoor kunt u rationele beslissingen nemen (halen we wel voldoende marge op deze opdracht?) of achteraf analyseren waar u de mist inging, zodat u op een volgend project wél voldoende marge maakt.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden, maar voldoende reden om Excel beter te benutten!

Bent u benieuwd hoe wij leren en praktijk met elkaar verbinden, download dan de brochure voor inhoudelijke informatie en prijzen.

Excel OfficeWise kunt u snel en eenvoudig bestellen via onze webshop: OfficeWise.

http://computer-college.nl/images/Excel-OW-150.png

Liever online leren?

Datum van plaatsing: 29-09-2017 @ 14:35


Leren op het moment dat het u uitkomt! Dat spreekt veel mensen aan.

Computer-College.nl biedt u ook de mogelijkheid om online trainingen te volgen voor Word, Excel, PowerPoint en Outlook. De cursussen zijn heel plezierig opgezet en voorzien van een duidelijke instructie en veel oefeningen met directe feedback.

U kunt de training volgen op elke PC met internet. U hoeft zelfs niet te beschikken over de Officeprogramma's. Dat is allemaal voor u geregeld.

Bestel snel en eenvoudig via onze webshop: OfficeWise.

http://computer-college.nl/documents/Online_trainingen.png

Registerleraar.nl

Datum van plaatsing: 06-09-2017 @ 11:24


Computer-College.nl heeft 2 trainingen aan de commissie Registerleraar aangeboden om gevalideerd te worden. Beiden zijn gevalideerd! Hebt u die trainingen gevolgd, dan kunt u deze professionalisering bijschrijven in het Lerarenregister op Registerleraar.nl.

Excel voor het Basisonderwijs
Als uw leerlingen een baan krijgen (dat duurt natuurlijk nog wel even), dan zullen veel van hen met Excel te maken krijgen. Maar wat weet u eigenlijk van Excel? Met Word en PowerPoint kunt u zich waarschijnlijk wel redden. Maar met Excel?
. Download de brochure.
http://computer-college.nl/documents/Excel200.jpg

Werkstukken maken met Word
Wist u, dat uw leerlingen in hun schoolcarrière wel 40 werkstukken, verslagen en scripties moeten schrijven? En wist u, dat ze wel 30% van hun tijd besteden aan de opmaak? Daardoor komt de inhoud vaak in de verdrukking. En dat is jammer, want dat is niet nodig.
. Download de brochure.
http://computer-college.nl/documents/Word200.jpg

Ga naar Trainingen (Primair) Onderwijs

Kalender Jaarplan 17-18 is uit!

Datum van plaatsing: 01-05-2017 @ 12:08


KALENDER JAARPLAN 2017-2018 IS UIT
Kalender Jaarplan 14 is goed ontvangen binnen het Basisonderwijs, daarom is Kalender Jaarplan 15 uitgebracht, waarin een aantal gebruikerswensen konden worden meegenomen.

    - Vakanties, lesvrije perioden, studiedagen én verjaardagen worden automatisch overgenomen in de kalender.
    - U kunt zelf kiezen of u al dan niet weekends wilt zien
    - Bepaal zelf of u de kalender staand of liggend afgedrukt wilt hebben.
    - Data kunt u overnemen in de Outlook agenda.
    - U kunt ook iets opnemen als Taak in Outlook. De gebruiker ontvangt u dan tijdig reminders, zodat hij niets over het hoofd kan zien.

In de brochure vindt u in volgelvlucht alle mogelijkheden.

Computer-College.nl heeft een handige tool ontwikkeld die razendsnel een Jaarkalender maakt. De tool werkt nu, maar ook als u in 2032 nog directeur of schoolleider bent.

De kosten van het programma zonder Outlook integratie zijn € 77,50 en met Outlook integratie € 127,50 incl. BTW. In de bijlage leest u hoe u de kalender kunt bestellen.

U beschikt daarmee over een schoollicentie. Dat wil zeggen dat alle leerkrachten er zonder meerkosten gebruik van mogen maken.

- Download de brochure Kalender Jaarplan.

(Plein-)Roostertool

Datum van plaatsing: 21-02-2017 @ 15:09


Het maken van roosters is een tijdrovende en complexe klus, zeker wanneer u ook rekening moet houden met (ouder)voorkeuren. Met Roostertool hebt u binnen enkele seconden de meest optimale variant!

Stel dat u een rooster moet maken voor pleinwacht. De ene ouder kan op maandag, liever niet op donderdag, maar als het niet anders kan, dan is donderdag voor één keer wel OK. Eén ouder vindt het geen probleem om 2x in de week pleinwacht te lopen, terwijl een ander wil niet vaker dan 1x per 2 of 3 weken. Misschien hebt u op sommige dagen 2 ouders nodig en op andere dagen maar 1 ouder.

Dat levert een massa aan variabelen op en maakt de puzzel complex!

http://computer-college.nl/documents/VoorbeeldRooster.png

Computer-College.nl heeft nu voor al die situaties een heel flexibele Roostertool ontwikkeld, die u veel werk uit handen neemt en optimaal tegemoet komt aan de wensen van ouders.

U kunt deze tool ook gebruiken voor opzetten van een rooster voor het schoonmaken van de kleuterlokalen of andere vormen van ouderbetrokkenheid, zoals een sport- of projectweek.

Bestel deze handige tool nu voor slechts € 79,95 incl. BTW.

Download de brochure om de werking van Roostertool te bekijken en voor meer bijzonderheden.

Kennis van Excel: een belangrijke competentie

Datum van plaatsing: 30-08-2016 @ 11:50


Als uw leerlingen een baan krijgen (dat duurt natuurlijk nog wel even), dan zullen ze ontdekken dat Excel een veel gebruikt programma is. Excel is belangrijk!

Maar wat weet ú eigenlijk van Excel? Met Word en PowerPoint kunt u zich waarschijnlijk wel redden. Maar met Excel? Excel wordt toch als "lastig" ervaren.

Er is behoefte binnen teams om Excel beter te leren kennen ("eigenlijk zouden we…"). Om in die behoefte te voorzien heeft Computer-College.nl een training Excel voor het PO ontwikkeld, met voor u herkenbare voorbeelden.

Klik hier en lees hierover meer in de brochure.

In september en oktober krijgt u € 25,- korting per persoon.

De training wordt bij u op school gegeven of op een locatie van uw keuze.

Hebt u vragen? Bel dan even.

Willem Mulder
0182 - 633 123
Page: 1 2