Over ons

U kunt onze hulp inroepen bij de praktijk van Microsoft Office. Jarenlange ervaring bij vele zakelijke gebruikers biedt u de zekerheid van oplossingen die een forse efficiëntieverbetering en flinke kostenreductie opleveren.

U bent welkom!
Waarmee mogen wij u helpen? Hebt u een complexe vraag? Taken die niet meer op de houtje-touwtje manier bij gehouden kunnen worden? Of wilt u gewoon een sterke training? Wij denken en werken graag met u mee!

Spin-off en extra’s
Met behulp van Microsoft Office automatiseerden wij voor diverse bedrijven de huisstijl. Dit draagt bij aan een uniforme en professionele uitstraling.

Wij ontwikkelen toepassingen in Excel om processen te optimaliseren en de kwaliteit van managementrapportages te verbeteren.

Computer-College heeft ook specifieke tools ontwikkeld. Zo leveren wij al meer dan 10 jaar een vakantie- en verlofplanner op basis van Excel. Voor organisaties die meerdere keren per week of zelfs dagelijks aanbiedingen aan klanten sturen, hebben wij een uniek offerteprogramma, met klantspecifieke prijzen en taal.

Specifieke gebruikersgroep: Onderwijs
In het (basis)onderwijs helpen onze programma's directeuren om Lesroosters en Taakbeleid snel en conform de CAO op te zetten. Zo dragen wij van onze kant bij om de werkdruk een beetje te verlagen. Ook hierbij maken we weer handig gebruik van de Officepakketten!

Neem contact met ons op voor meer informatie.