Wereldwijd erkende certificaten MOS

Bij Computer-College.nl kunt u wereldwijd erkende certificaten behalen voor de Officepakketten. Met zo'n certificaat voor Excel, Word, Outlook of PowerPoint, versterkt u uw positie op de arbeidsmarkt.

De Microsoft Office Specialist (MOS) certificering is het bewijs van bekwaamheid voor iedereen, maar in het bijzonder voor medewerkers die de administratieve spil van de organisatie vormen.

Office skills zijn onmisbaar. Het prestatieniveau van uw organisatie wordt mede bepaald door hoe processen administratief worden ondersteund. Goede kennis en vaardigheden van Excel en Word zijn daarbij essentieel. Zo verhoogt u uw toegevoegde waarde voor uw organisatie en vergroot u uw carrière perspectief in de huidige competitieve arbeidsmarkt.

Ook voor leerlingen en studenten kan deze certificering het verschil maken tijdens een vervolgopleiding of tijdens een sollicitatie of stage. Er worden regelmatig stagiairs van hun stageplek weggestuurd, omdat ze Excel onvoldoende onder de knie hebben. Laat het u niet overkomen!

images/Logo_TenO.png

Als partner van Technologie en Onderwijs is Computer-College.nl gecertificeerd om gebruikers te trainen voor deze certificaten. Daarmee hebt u de zekerheid dat Computer-College voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die aan trainers worden gesteld.

Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijke certificeringen.

images/MOS_Certificering.png

Neem contact met ons wanneer u meer over de certificeringstrajecten wilt weten of download meer informatie: - Informatie over Microsoft Office Specialist.

Telefoon: 0182 - 633 123
e-mail: info@computer-college.nl