Medewerker 2015

Ik hoop dat u in 2014 geen tijd hebt om trainingen te volgen! Dat zou namelijk betekenen dat de economie razendsnel aantrekt. Ik ben echter bang dat u nog voldoende tijd hebt.

Er zijn echter lichtpuntjes! Deskundigen zeggen dat de economie langzaam weer aantrekt.

Als ondernemer kijk je naar vandaag, maar ook naar morgen. Hoe ga ik vandaag werken als morgen de economie aantrekt?

Als het economisch slecht gaat, houdt de ondernemer de hand op de knip. Ook in medewerkers wordt er niet of nauwelijks geïnvesteerd, terwijl zij straks het geld weer moeten gaan verdienen voor het bedrijf.

Personeel is uw belangrijkste resource!
Het is daarom verstandig om anticyclisch te denken. "Ik heb nu tijd, dus ik zorg dat de vaardigheden van mijn mensen op peil zijn."

Medewerkers die over de nodige vaardigheden beschikken, kunnen meer werk verzetten.
Er zijn veel mensen die al 10 jaar of langer geen Officetraining hebben gehad! Dat betekent dat ze nog op oude vaardigheden teren.

Computer-College.nl biedt daarom nu de training Medewerker 2015 aan en zorgt ervoor dat uw medewerkers helemaal voldoen aan de eisen die nu gesteld worden aan digitale vaardigheden en ook weer "jaren meekunnen". Deze training bestaat uit vier dagdelen, waarvan 2 dagdelen Excel, 1 dagdeel Word en 1 dagdeel PowerPoint.

Wanneer de economie aantrekt kunt u weer geld verdienen, zonder dat u direct meer personeel moet aannemen. U hebt dan tijd om te zien of het economisch herstel zich doorzet.

Interessant? Bel ons dan. Ons team van 15 deskundigen verspreid over Nederland, helpt u graag met heel praktisch en no nonsens workshops, zodat u goed voorbereid de stijgende vraag aankunt!

Het team van Computer-College.nl wenst u veel omzet in 2014!
Tel: 0182 633 123



Andere columns:
Foute feflex
We gooien 19 miljard over de balk.
Nederland is ambitieloos.